SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 6, 2000 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Vellykket Irsk Aften

BRYNE: Forrige fredag arrangerte Sinclair & the Rovers for andre gang Irsk Aften på Bryne Kro & Motell. Og i år som i fjor ble arrangementet en stor suksess med mange fornøyde besøkende.

Allerede under avslutningen av Roverenes lydsjekk, begynte folk å strømme til lokalene for å få best mulig plass ved bespisningen. De som hadde valgt å betale noen kroner ekstra, fikk nemlig servert Irish Stew (velsmakende irsk lammekjøtt).

Etter mat og en liten allsangsekvens, var det endelig klart for Sinclair & the Rovers å entre scenen. Og fra første sang var stemte publikum i på refrengene så godt de kunne. Stemningen var hele tiden på topp, og den ble ikke mindre da Tone Kuven dukket opp og fremførte sin tolkning av Riverdance. Tone bidro også med dans på flere sanger, og under framføringen av Blackbird og fikk til og med assistanse fra Kristin og etter hvert også Gillen på en av dansene.

Etter at Sinclair hadde spilt to lange og gode sett, ville publikum fortsatt ikke gå hjem, men etter å ha hørt Jonny-jonny og KillKenneth sin tolkning av "Lille Pusekatt", forstod alle at nå gikk konserten ubønnhørlig mot slutten.

En del reiste da hjem, mens andre igjen endte på Anda Gard hvor Gillen beviste han ikke hadde hønseskrekk da han plukket nylagde egg som han tilberedte og serverte etter alle kunstens regler. Nachspielet varte til langt på morgenkvisten da Gillen fant ut at nå var det på tide å sende Tore ut i fjoset.

PS: Sinclair & the Rovers spiller på Bryne igjen under Jæren Musikkfestival som arrangeres den siste helgen i mai.

(07.02.2000 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Vellykket Irsk Aften
     Ukens innbrudd
     Kåseri
     Pizzakveld på ØSU
     Litt om alt

    Uke 5, 2000:
    Hele denne uken

     Mektig elvedans
     Ukens innbrudd
     Kåseri
     Syreorkesteret i full sving
     Litt om alt

    Uke 4, 2000:
    Hele denne uken

     Det norske forsvar i forfall ?
     Skuffede servitriser
     Ukens innbrudd