SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 6, 2000 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Ukens innbrudd

Etter at SAKMIL-nyhetene startet sin serie "Ukens innbrudd", er det gått flere uker uten at Jonny er blitt frastjålet penger og lommebok. Flere i Jonny sin nære omgangskrets har likevel tatt konsekvensen av Jonny sin tiltrekningskraft på tyver, og sikrer sine eiendeler etter alle kunstens regler.

En anonym trompetist som er bosatt i den kanskje mest kriminelle gaten på Kleppe, har nylig gått til anskaffelse av nye og innbruddssikre dører. Han har imidlertid begynt å lure på hvor smart denne dørbyttingen egentlig var; for etter jobben var blitt utført, har han stadig oftere oppdaget at snekkeren som utførte jobben har begynt å ta seg inn i huset på egenhånd mens han selv er på jobb. Vel inne i huset tar snekkeren for seg ifra kjøleskapet og plasserer seg i sofaen med stereoanlegget på og offerets aviser i hendene.

Også denne uken har vi til slutt en liten gladmelding: En ekte Sveinsvoll Swingers hatt som for en tid tilbake forsvant fra et SSSS hode under en spillejobb, er nå kommet til rette igjen. Det har i ettertid vist seg at hatten ikke ble stjålet som først antatt, men rett og slett bare ble rotet bort.

(07.02.2000 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Vellykket Irsk Aften
     Ukens innbrudd
     Kåseri
     Pizzakveld på ØSU
     Litt om alt

    Uke 5, 2000:
    Hele denne uken

     Mektig elvedans
     Ukens innbrudd
     Kåseri
     Syreorkesteret i full sving
     Litt om alt

    Uke 4, 2000:
    Hele denne uken

     Det norske forsvar i forfall ?
     Skuffede servitriser
     Ukens innbrudd