SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 8, 2000 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Rekefest på ØSU

ØKSNEVAD: Etter at seminaret på Orstad skule var avsluttet, var det klart for dusjeseremoni og omkledning, før seminardeltakerne møtte mannsterke opp i lokalene til Øksnevad Show & Underholdning (ØSU). Her skulle det nemlig avholdes fest med servering av nyfiskete reker med tilhørende herligheter. Omtrent 100 personer var til stede på festen, som til en viss grad var inspirert av suksessen med Ut-av-skapet i fjor høst. Utover kvelden ble det gjensyn med noen av numrene fra dette arrangementet, deriblant KillKenneths tolkning av An der schönen blauen Donau, i tillegg til fullstending nye påfunn fra de mange kreative sjelene i Hornmusikk-miljøet.

Kveldens høydepunkt var nok imidlertid da KillKenneth og Gry sammen fremførte Shania Twains "Man, I feel like a woman". Her viste nemlig KillKenneth seg fra en helt ny og meget feminin side, med tettsittende kjole og sminke som det oste sensualitet av lang veg. Etter dette fantastiske stuntet ble KillKenneth automatisk midtpunktet i forsamlingen, og i korridorene svirret ryktene om den sjarmerende søsteren til Andersen-brødrene. Pålitelige kilder hevder videre at KillKenneth nå seriøst vurderer å skifte kjønn, noe som delvis også skyldes at han er kraftig lei av all den oppmerksomheten han får fra unge, kvinnelige beundrere. Uansett kom slagordet fra tidligere år, "Klepp Hornmusikk - det bifile alternativ", igjen til heder og verdighet denne kvelden.

I god ØSU-stil holdt den harde kjernen det gående til langt ut i de små timer, og SAKMIL-nyhetene har god grunn til å tro at også musikervennene fra sjøl byen hadde en storartet kveld. Det foreligger her skjellig grunn til mistanke om promille.

(21.02.2000 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    Ukens spørsmål
    Bør KillKenneth skifte kjønn?
    JaNei

    Vis resultat

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Klepp Hornmusikk debuterer i Sandnes Kulturhus
     Ny seminarsuksess
     Rekefest på ØSU
     KanIkke sesongdebuterer
     SAKMIL-nyhetene i ny drakt

    Uke 7, 2000:
    Hele denne uken

     Sveinsvoll Swingers nok engang i pressens søkelys
     KHM og 1919 klar for seminar og fest
     Spennende og jevn konkurranse i Markvegen
     Ukens innbrudd

    Uke 6, 2000:
    Hele denne uken

     Vellykket Irsk Aften
     Ukens innbrudd
     Kåseri
     Pizzakveld på ØSU
     Litt om alt