SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 7, 2000 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Sveinsvoll Swingers nok engang i pressens søkelys

KLEPPE: Stavanger Aftenblad har nok mange dyktige journalister som hver for seg har gode kunnskaper innenfor sitt eget spesialområde, om det er politikk, sport, musikk eller andre felt. Men det har til nå virket som om ingen av journalistene har peiling på mer enn sin eget verden. Det var iallfall inntrykket leserene satt igjen med en gang før jul da Egil Ø. Nærland, som nok kanskje har over middels gode kunnskaper om volleyball og annen sport, klarte å fornærme og kritisere Sveinsvoll Swingers for deres opptreden på en volleyballkamp.

Men nå ser det endelig ut som om Stavanger Aftenblad har klart å finne fram den ultimate journalisten for de spennende oppgjørene i Klepphallen. Hvertfall staret artikkelen om Kleppjentenes kamp forrige helg som følger: "Sambarytmer og trommevirvler førte Klepp-jentene fram til seier mot bunnlaget Blindheim i går."

Riktignok var dette alt som ble nevnt om SSSS, men medlemmene av dette store geriljaorkesteret er likevel svært så tilfreds av å endelig ha blitt akseptert av sportspressen, selv om det selvfølgelig ikke har noe som helst å si på deres innsats under kampene. I en uttalelse ber de SAKMIL-nyhetene om å rette en takk til Elin Moen som er forfatter av artikkelen, og ønske henne velkommen tilbake til Klepphallen.

Kleppjentene vant for øvrig også denne helgen over Blindheim, denne gangen i en kvartfinalekamp i cupen. Kampen ble spilt i Ålesund, og det ryktes om en lang og strabasiøs flytur i uværet over Vestlandet.

Aktuelle linker

  • Stavanger Aftenblad

    (14.02.2000 kl 06:00)

  • KHM og 1919 klar for seminar og fest

    ORSTAD/ØKSNEVAD: Medlemmer av Klepp Hornmusikk og Stavanger Musikkorps av 1919 er nå svært klar for et lite musikalsk treff førstkommende lørdag. Da avholdes nemlig et felles seminar på Orstad hvor de ulike gruppene i korpsene slås sammen og får kyndig veiledning av dyktige instruktører.

    Seminardelen blir avsluttet med en liten intern konsert hvor de ulike gruppene viser noe av det de har øvet inn i løpet av dagen. Og som seg hør og bør blir de ulike innslagene nøye vurdert av en streng men rettferdig jury med KHM's eminente dirigent Arild Mjaaland i spissen.

    På kvelden blir det naturligvis fest, og denne blir avholdt på ØSU (Øksnevad Show & Underholdning). Lokalene ble denne helgen utsatt for kraftig renovasjon hvor sterke metoder som rydding, støvsuging, gulvvask og oppvask ble benyttet. Til og med en egen tepperenser ble for anledningen lånt inn for å virkelig være sikker på at lokalet er klart for storinnrykk av rundt 100 feststemte musikanter. Scenen som ble bygget til danseinnslaget under Nyttårskonsertene 1999, er også blitt tatt i bruk og vil fungere som scene for "Syreorkesteret av 19" og alle dets gjester.

    Det er forventet god gang til de sene nattetimer, og medlemmer av 1919 oppfordres til å benytte seg av NSB togtilbud for transport til seminar og hjem fra fest.

    Aktuelle linker

  • Stavanger Musikkorps av 1919
  • Klepp Hornmusikk

    (14.02.2000 kl 06:00)

  • Spennende og jevn konkurranse i Markvegen

    KLEPPE: I Markvegen, som kanskje er Kleppe's mest kriminelle gate, pågår det for tiden en intens og spennende kappestrid mellom to av KHM's medlemmer som holder bolig her. Beboerene i 7A og 7B har nemlig staret en konkurranse om hvem som er mest og minst hjemme i løpet av februar måned.

    Alle tidspunkt for når de involverte reiser ut og kommer hjem, blir nøye ført på et eget skjema, og total utetid blir summert per dag og til slutt for hele måneden. Det kanskje mest spennende med konkurransen er at det ikke er bestemt om vinneren er den som er mest eller minst hjemme. Det vil bli bestemt med loddtrekning når konkurransen er fullført. Det er på denne måten ikke mulig å jukse med tidspunktene, og forhindrer at deltakerene legger opp dagen etter konkurransen.

    Ved statusgjennomgang søndag hadde 7A vært ute av huset i 168 timer og 50 minutter i løpet av de 13 første dagene av måneden, mens 7B hadde vært ute 160 timer og 30 minutt. Det vil si et snitt på hhv. 13,06 og 12,34 timer pr. dag. Det er verdt å merke seg at 7A har en noe lenger vei til sitt arbeidssted enn 7B, og at mertiden som blir benyttet til reise i denne tiden, utgjør ca. 9 timer, som er omtrent det samme som differansen mellom totaltidene.

    SAKMIL-nyhetene vil i tiden framover forsøke å holde seg så godt oppdatert som mulig om denne spennende konkurransen.

    (14.02.2000 kl 06:00)

    Ukens innbrudd

    Jonny var forrige uke inne på Rogaland Politikammer hvor han forklarte seg om sine observasjoner fra sist gang han ble frastjålet lommeboken. Hele 45 minutter brukte politiet på å finne ut hva Jonny visste om det som skjedde mens han lå og sov.

    Søndag ønsket trolig Magne å begå et innbrudd. Tepperensmaskinen som ble benyttet under renoveringen på ØSU og som skulle leveres mandag morgen var nemlig innelåst på ØSU uten at det var mulig å spore opp noen av lokalets nøkkelpersoner. Det hele ordnet seg i løpet av kvelden uten bruk av brekkjern.

    (14.02.2000 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Sveinsvoll Swingers nok engang i pressens søkelys
     KHM og 1919 klar for seminar og fest
     Spennende og jevn konkurranse i Markvegen
     Ukens innbrudd

    Uke 6, 2000:
    Hele denne uken

     Vellykket Irsk Aften
     Ukens innbrudd
     Kåseri
     Pizzakveld på ØSU
     Litt om alt

    Uke 5, 2000:
    Hele denne uken

     Mektig elvedans
     Ukens innbrudd
     Kåseri
     Syreorkesteret i full sving
     Litt om alt