SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 24, 2008 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Sommerlig junimøte for OGMS

Banjo-Erlend på sykkel
Banjo-Erlend viste stolt frem sin nye sykkel.
SANDNES: Det hersket nesten en sydlandsk stemning over Sandnes-gatene i helgen, med tropevarme og strålende sol. Nå har jo dette nesten blitt en vane for rogalendingene den siste tiden, men denne uken ser det omsider ut til å være slutt på godværet for en stund. Lørdagen kunne imidlertid by på et helt fantastisk sommervær, og det var dermed en lystig gjeng som inntok Megleren Øl- og Vinstue for å avholde månedens Guinness-møte på vegne av Guinness-bevegelsen Odd Grythe Memorial Society (OGMS).

Helgens møte var også møtet som startet nesten før det hadde kommet i gang. Allerede et lite kvarter etter møtestart var det ene bordet utenfor inngangen til Megleren helt fullt av møtedeltakere, og møtet fikk dermed en pangstart. Noen av deltakerne måtte etterhvert videre til dugnader og andre gjøremål, men de ble raskt erstattet av nye folk som dukket opp.

Det ble med andre ord et svært godt besøkt møte, og til slutt havnet hele 19 personer på GD-listen for dagen. Bare 3 GO ble registrert, og dermed endte totalen på 22 møtedeltakere denne dagen. I Guinness-drikkende, subsidiært ankommet rekkefølge ble denne oppmøteprotokollen notert:

GD: Ovesen, Terje, Rune, Terje H, Jon Einar, Sissel, Banjo-Erlend, Roffe, Fiesta-Ole, Nodi, IH, Oddvar, Norleif, Dørgi, Kylling-Børge, JT, Mirijam, Aina og Merete.

GO: Stoffi, Anja og Kristian.

OGMS juni 2008
Det var en god gjeng som avholdt Guinness-møte på Megleren, for anledningen på bordet like utenfor inngangen.

Kveldens siste GD, Merete, fikk forøvrig testet ut det som servitør Leif bare omtalte som Baby-Guinness. Denne viste seg imidlertid raskt å være heftige saker, og ikke spesielt velsmakende. For dette ble hun i en periode bare omtalt som GS, Guinness-Shot'er. Forøvrig var det ingen dramatiske hendelser på denne delen av møtet.

En møtedeltaker knyttet det seg likevel en viss interesse til. Oddvar har nemlig helt siden OGMS ble grunnlagt ennå aldri deltatt på et eneste offisielt møte på Megleren, og denne tilstanden har blant eksperter bare blitt omtalt som Oddvar-syndromet. Riktignok har han deltatt på et og annet offisielt møte andre steder enn på Megleren, men altså aldri på bevegelsens hjemmearena.

OGMS-Oddvar
Oddvar hadde endelig blitt kvitt sitt brysomme Oddvar-syndrom, og var for første gang med på et offisielt OGMS-møte på Megleren.
Denne lørdagen kom Oddvar imidlertid ut av skapet, og endelig kunne hans navn påføres en offisiell møtestatistikk fra Megleren. Oddvar-syndromet er en saga blott.

Det ble ellers et svært langvarig og begivenhetsrikt møte, som etterhvert forflyttet seg hjem til Aina og Børge i Sørbøtunet mellom Sandnes og Ganddal. Her var en stor gjeng lenge samlet, og enkelte ble værende der ufrivillig mange timer. Det må elendige og skandaløse geografikunnskaper til flere av distriktets drosjesentraler ta mye av skylden for.

Junimøtet karakteriseres uansett som legendarisk og svært vellykket, og det er dermed grunn til å tro på stort oppmøte også til julimøtet lørdag 5. juli.

(09.06.2008 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Smådramatisk blomsterkonsert
     Sommerlig junimøte for OGMS
     SAKMIL stormet Sandnes
     Ny sesong med sommerpub
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 23, 2008:
    Hele denne uken

     Kosmisk lansering av Woodstokka-øl
     Strålende turnfest
     Skandaløst fottøy i oppmarsjen
     Blomstrende sesongavslutning
     OGMS feirer sommeren
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 22, 2008:
    Hele denne uken

     Kontroll på Bryne
     Jærnåttå på fredag
     Jærnåttå på lørdag
     Mingo lånte barytonsax
     Rykter & Rauaraddel