SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 24, 2008 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

SAKMIL stormet Sandnes

SANDNES: Trommestuntgruppen SAKMIL våknet i forrige uke til liv igjen etter flere måneders dvale. Verken røde strømpebukser, løstenner eller trommestunt har vært å se i distriktet siden oktober i fjor, men på torsdag var galskapen løs igjen. Denne gang var det Sandnes det gikk ut over.

Anført av sjefskommandant Boris Aleksandrov, for anledningen i rollen som Overgeneral i Litle-Store sitt fravær, tok en 5-mannsutgave av SAKMIL gaukebyen med storm, da de underholdt før og under den store paraden som ble arrangert i forbindelse med Barnas By. Dette arrangementet var en av de største kulturbegivenhetene under Stavanger 2008-paraplyen dette året, og nærmere 2500 barn fra alle kommunens skoler og barnehager deltok i opptoget. I tillegg var det rene folkefesten i Sandnes-gatene av tilskuere til begivenheten, og man snakker om at det var minst 10 000 mennesker langs paraderuten totalt.

SAKMIL på Sandnes
Boris Aleksandrov og resten av SAKMIL skapte liv og røre i Sandnes-gatene på torsdag.

Midt i alt dette stod altså SAKMIL frem i en særdeles opplagt utgave denne flotte sommerdagen, og publikum både i selve paraden og langs paraderuten fikk se både stunt, marsjeringsøvelser og galskap i stadig nye former. Trommegjengen ble godt mottatt overalt, og det dannet seg etterhvert et lite haleheng av folk som ville ha med seg det neste som skulle skje.

Vel fremme på Ruten kom paraden i mål, og umiddelbart etter marsjerte SAKMIL opp på selve hovedscenen. Herfra serverte de et forrykende trommestunt med uant presisjon, og folk applauderte villig vekk for det de fikk se. SAKMIL var atter en gang konger av Sandnes.

(09.06.2008 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Smådramatisk blomsterkonsert
     Sommerlig junimøte for OGMS
     SAKMIL stormet Sandnes
     Ny sesong med sommerpub
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 23, 2008:
    Hele denne uken

     Kosmisk lansering av Woodstokka-øl
     Strålende turnfest
     Skandaløst fottøy i oppmarsjen
     Blomstrende sesongavslutning
     OGMS feirer sommeren
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 22, 2008:
    Hele denne uken

     Kontroll på Bryne
     Jærnåttå på fredag
     Jærnåttå på lørdag
     Mingo lånte barytonsax
     Rykter & Rauaraddel