SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 3, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Hjørnet fosset videre

SANDNES: Det ble de store talls dag på Megleren Øl- og Vinstue på onsdag, da årets andre quizomgang gikk av stabelen. Ikke bare var det mange lag som stilte opp denne kvelden, men det var også usedvanlig mange poeng å kjempe om. Dermed ble det også stor spredning i de endelige poengsummene, selv om det også var mange lag som var svært jevne i forhold til hverandre.

I de beskjedne quizlokalene ble det til tider trangt om plassen, og lettere kaotisk. SAKMIL-nyhetene kan derfor ikke bringe et fullstendig poengsammendrag denne gang, men det ble velkjente lag på toppen i begge kveldens runder. Hjørnet fortsatte himmelferden fra uken før, og slo til med seier i første runde. Bak fulgte Naked Men Singing og Fasiten, mens også nye lag som Kremtoppene og Labbetuss figurerte på øvre halvdel av resultatlistene.

Andre omgang var full av poeng, og selv det dårligste laget fikk hele 19.5 poeng i denne runden. Suveren vinner var imidlertid Naked Men Singing med 34 poeng, hele 4 poeng foran Hjørnet på andreplass med 30. Deretter fulgte både nye og gamle lag tett i tett nedover på listene. I alt 13 lag stilte opp denne onsdagskvelden.

Det er i første omgang Hjørnet, Naked Men Singing og Fasiten som ser ut til å kunne kjempe om månedspremien for januar, men ennå er det to januaromganger igjen og mye kan skje. På onsdag kveld er det nye muligheter, og en stor bonuspott venter også på å bli delt ut da.

(17.01.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Blikket mot 80-tallet
     Irsk Aften i sikte
     Hjørnet fosset videre
     Kor Hoen Travels i rute
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 2, 2011:
    Hele denne uken

     Vakkert nyttår i rådhuset
     Banken ble til rådhus
     Engler på eksklusiv vinsmaking
     Hjørnet rett til topps
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 1, 2011:
    Hele denne uken

     Turbulent årsskifte for OGMS
     Varm støtte fra Thailand
     Oppmøtemysterium oppklart
     Panzer-brygget er tappet
     Siste innspurt mot konsert
     Rykter & Rauaraddel