SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 9, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Nordølrittet tar form

SANDNES: Det tidligere omtalte Nordølrittet, som trolig får et annet navn etterhvert, går som kjent av stabelen lørdag 11. juni. Da er det strekningen mellom Sandnes og Egersund som skal tilbakelegges på sykkel, og i helgen ble det meldt om at løypetraseen nå begynner å ta form. Løypesjefene, med rittleder Quiz-Trond i spissen, har hatt fullt fokus på dette arbeidet den siste tiden, og har lagt særlig vekt på å unngå kollisjoner og unødvendige møter med de drøyt 12 000 menneskene som sykler feil veg denne dagen.

SSSS på sykkel
Sykkelrittet fra Sandnes til Egersund går av stabelen lørdag 11. juni. Om denne gjengen stiller til start er vel heller tvilsomt, men gode arkivbilder er jo til for å brukes.

Det har ikke kommet oppdateringer på startlisten så langt, men det er fortsatt bare 12 startnumre som deles ut før start. Imidlertid har det begynt å gå rykter om at det også skal deles ut såkalte wildcards til noen av dem som vil være med på årets desiderte høydepunkt innenfor den lokale sykkelsporten. Disse skal da komme i tillegg til de nummererte plassene.

Etter det SAKMIL-nyhetene erfarer legges det også opp til studieturer i oppkjøringsfasen. Blant annet skal Quiz-Trond nå være aktuell for en snarlig tur til Sør-Korea, der folketettheten er langt større enn her hjemme. Her vil ulike trafikale løsninger bli nøye studert, med tanke på å overføre gode erfaringer til det kommende Nordølrittet.

(28.02.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Redningen er nær
     Tyst fra FUKK
     Nordølrittet tar form
     Tettere i toppen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 8, 2011:
    Hele denne uken

     Banjo-Erlend på sløydtime
     Tid for ny ABC-konsert på Bryne
     OGMS-puben er klar
     Hjørnet gjorde rent bord
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 7, 2011:
    Hele denne uken

     Irsk Aften trakk fulle hus igjen
     Rosa fullmåne på Orre
     Stjernespekket 80-tallskonsert
     Megler-quizen på TV
     Rykter & Rauaraddel