SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 13, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

SAKMIL strålte på Sola

SOLA: For trommestuntgruppen SAKMIL ble det ingen vanlig torsdagskveld sist uke, og heller ikke for de ansatte i Coop Marked som var samlet til butikksjefmøte på Sola. I det nye flyplasshotellet like ved terminalbygget hadde en rekke prominente kvinner og menn holdt det gående hele dagen, og var godt i gang med å nyte en hyggelig kveld da SAKMIL ankom hotellet på anonymt vis.

Mens middagen ble inntatt i salen Preikestolen 1, oppholdt SAKMIL seg i Preikestolen 2 og foretok et hamskifte fra anonyme hotellgjester til spinnville trommeslagere. Siden enkelte SAKMIL-effekter var på utlån til Nærbørevyen, måtte det improviseres litt for å få utstyret på plass. Dette resulterte blant annet i at sjefskakker Nodi fikk tildelt en spesiell sjefskakketromme som Store-Litle tilfeldigvis hadde med seg.

SAKMIL på flyplasshotellet
80% av kveldens SAKMIL-tropp gjør seg klare til dyst på Rica Airport Hotel på Sola. Nodi stilte for anledningen opp med sjefskakker-trommen som egentlig tilhører Store-Litle. Fra venstre Nodi, Boris Aleksandrov, Litle-Store og KillKenneth.

Etter en liten stund var det på tide å forene innholdet i de to hotellsalene. SAKMIL tok derfor oppstilling utenfor Preikestolen 2 og marsjerte resolutt inn til forsamlingen i Preikestolen 1. Her var det litt trangt om plassen, men ikke verre enn at trommer og SAKMIL-medlemmer greit passerte mellom bordene. Etter litt rundgang i lokalet endte det hele med oppstilling foran en bitteliten scene.

En kort inpeksjons- og innrettingsseremoni fulgte de neste sekundene, før SAKMIL avspilte et omtrent feilfritt trommestunt for et imponert publikum. Dårlig tannstell og surklelyder innimellom fremkalte imidlertid både smil og latter for gjestene, som svarte med å gi solid applaus da stikkeløft og vendinger endelig var vel gjennomført.

Som bonus fikk gjestene også servert avansert øyestyring mellom Boris og Litle-Store, samt en liten røverhistorie om da Litle-Store og en av de tilstedeværende gjestene ble døpt i samme vann. Til slutt marsjerte SAKMIL ut igjen og forlot et publikum som nå var kommet i riktig så god stemning.

(28.03.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     SAKMIL strålte på Sola
     Starlisten snart klar
     Alt klart for 80-tallsmimring
     OGMS møter våren
     Skiftende quiztider
     Rykter & Rauraddel

    Uke 12, 2011:
    Hele denne uken

     Medvindsrittet tar form
     Udramatisk, men oppsiktsvekkende årsmøte
     SAKMIL rører på seg igjen
     Nakne mannfolk rykket fra
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 11, 2011:
    Hele denne uken

     Stor interesse for 80-tallet
     Trange kår for rovere på tur
     Europaturnè starter på Klepp
     Jevnt på quizen
     Rykter & Rauaraddel