SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 11, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Trange kår for rovere på tur

KRISTIANSAND: Det er trange tider for musikerne i Sinclair & the Rovers, som i helgen sørget for god stemning to dager på rad i Kristiansand. På Patricks Pub & Restaurant skulle den irske nasjonaldagen St. Patricks Day (17. mars) feires til fulle, og roverne fra Klepp og omegn var selvskrevne gjester. Scenen det skulle spilles fra er imidlertid ikke av de største, og dermed ble det en utfordring å få plass til alle.

Utfordringen ble ikke mindre av at bandet stilte med rekordmange musikere på scenen. Danske Jesper har sammen med sin sekkepipe nærmest blitt for fast sceneinventar å regne, mens Hans Panzer fra Skambankt også begynner å finne seg til rette på scenen. I helgen debuterte han for øvrig på strengeinstrumentet bouzouki.

Sinclair i Kristiansand
Hele 11 mann klarte Sinclair & the Rovers å presse inn på den lille scenen på Patricks i Kristiansand.
Foto: Sinclair & the Rovers

Fredagskvelden var det 10 mann som presset seg inn på den lille Patricks-scenen, og det var trangt om plassen. Det forhindret likevel ikke bandet fra å presse inn ytterligere en musiker til lørdagen. Banjo-Erlend hadde nemlig noe så sjeldent som en frihelg å se frem til, men da lørdagen kom tok han like godt med seg banjoen og satte seg på toget til Kristiansand. Der gled han inn som Sinclair's 11. mann og gjorde tilværelsen enda litt trangere.

Det var med andre ord et helt fotballag som sørget for St. Patricksstemningen i sørlandsbyen. Nå ryktes det derfor at bandet skal stille lag i årets lokale 6. divisjon, med KillKenneth som naturlig kaptein. Likevel er det nok musikk og spilleglede Sinclair & the Rovers er best på, og det smittet over på publikum på Patricks. Det er neppe siste gang roverne spiller her.

(14.03.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Stor interesse for 80-tallet
     Trange kår for rovere på tur
     Europaturnè starter på Klepp
     Jevnt på quizen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 10, 2011:
    Hele denne uken

     OGMS sikret suksessen
     Stort OGMS-engasjement i verden
     Kuppforsøk i FUKK
     Hårfin overraskelsesseier til Fasiten
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 9, 2011:
    Hele denne uken

     Redningen er nær
     Tyst fra FUKK
     Nordølrittet tar form
     Tettere i toppen
     Rykter & Rauaraddel