SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 11, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Jevnt på quizen

SANDNES: Onsdagen som gikk brakte med seg to nye og jevne runder i Megler-quizen på Sandnes. Med 12 lag i startoppstillingen var det folksomt og god stemning på det populære utestedet, og spørsmålene var både passe vanskelige og varierte. Likevel ble det mange jevnbyrdige og delte plasseringer på resultatlistene.

I første omgang var det som så ofte før Naked Men Singing og Fasiten det stod om helt i toppen. Sistnevnte lag stilte bare med 4 deltakere denne gang, men klarte likevel å innkassere en solid 2. plass i denne omgangen. Naked Men Singing var nok en gang suverene med 3 poengs forsprang.

I kveldens andre omgang var det dødt løp mellom de to lagene, men det var ikke førsteplassen de delte. Den kapret det nokså ferske laget Labbetøs med ett poengs margin, mens de to tetrivalene ble henvist til andreplassen.

Bonusrunde ble det også tid til, men ingen av de uttrukne lagene klarte å svare for seg i denne runden. Bonuspotten går dermed videre til quizen denne uken.

Etter at SAKMIL-nyhetene har mistet litt tellingen underveis, er det ikke mulig å komme med oppdaterte resultatlister for vårsesongen så langt. Det er imidlertid fortsatt slik at Naked Men Singing leder sesongen med forholdsvis betryggende margin på Fasiten. Etter onsdagens innsats leder de også mars måned så langt.

(14.03.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Stor interesse for 80-tallet
     Trange kår for rovere på tur
     Europaturnè starter på Klepp
     Jevnt på quizen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 10, 2011:
    Hele denne uken

     OGMS sikret suksessen
     Stort OGMS-engasjement i verden
     Kuppforsøk i FUKK
     Hårfin overraskelsesseier til Fasiten
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 9, 2011:
    Hele denne uken

     Redningen er nær
     Tyst fra FUKK
     Nordølrittet tar form
     Tettere i toppen
     Rykter & Rauaraddel