SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 51, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Stor spenning før finaleomgangen

SANDNES: Det var som vanlig en tett, spennende, men dog vennskapelig kamp om poengene da årets nest siste omgang i Megler-quizen ble avholdt onsdag kveld. Riktignok blir det også quiz i romjulen på Megleren, men denne er ikke tellende. Dermed blir det den store finalen når lagene møtes til dyst denne uken.

Før onsdagens to quiz-omganger var det laget Eyepatches & Racoonhats som lå best an i månedssammendraget. Med et halvt poengs forsprang på Fasiten og Halvsøstrene, og ytterligere ett poeng ned til Naked Men Singing var det på alle måter jevnt, og et godt utgangspunkt for en spennende quiz-onsdag.

Jentelaget Labbetøs i andre etasje åpnet desidert best denne kvelden, og dro i land første omgang med hele 3 poengs forsprang ned til Fasiten på andre plass. I andre omgang var det Naked Men Singing som var kvassest, halvannet poeng foran Fasiten og nok en gang Labbetøs et halvt poeng bak der igjen.

Dette gir et et særdeles spennende utgangspunkt foran onsdagens store julefinale. Fasiten har nå tatt over månedsledelsen, men det er bare et halvt poeng ned til Naked Men Singing på andreplass, og et lite halvpoeng til ned til Eyepatches & Racoonhats. Av andre utfordrere som kan hevde seg er det verdt å nevne Labbetøs og Halvsøstrene.

I halvårskampen er det ellers bare å gratulere Naked Men Singing med vel gjennomført sesong. Med 23 poengs forsprang er det i praksis ingen som kan ta igjen dette laget, med mindre de unnlater å stille lag nå på onsdag. Dette er imidlertid svært lite sannsynlig.

Megler-quizen topp 5, desember måned:
1. Fasiten, 71.5
2. Naked Men Singing, 71
3. Eyepatches & Racoonhats, 70.5
4. Labbetøs, 69
5. Halvsøstrene, 66

Som vanlig understrekes det at tallene over er SAKMIL-nyhetenes egne tall, og de er ikke kontrollert opp mot eventuelle rettelser i det offisielle poengregnskapet.

(19.12.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Den store juleøltesten 2011
     Siste innspurt før jul
     Stor spenning før finaleomgangen
     Førjulsstemning på Stationen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 50, 2011:
    Hele denne uken

     SAKMIL brettet seg ut
     Det store billettsalget er i gang
     Nye quizvinnere
     Ellevill førjulshelg på Only 1
     Mer jul på Jærhagen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 49, 2011:
    Hele denne uken

     Høy nissefaktor for OGMS
     Julestøtte for OGMS
     Velfortjent månedsseier
     Årets siste fullmåne
     Rykter & Rauaraddel