SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 52, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Di Nærbø håvet inn

KLEPPE: Torsdag kveld var det endelig tid for trekning i det tradisjonsrike julelotteriet til Klepp Hornmusikk. I 18-tiden var det allerede stor aktivitet i festsalen i Klepp Rådhus, der trekningen skulle foregå, og det ble etterhvert klart at årets trekning inkluderte 60 loddbøker totalt.

I alt 31 gevinster skulle fordeles på like mange vinnere, og som vanlig bestod premielisten av smakfulle fruktkorger (15), fenalår fra Håland Kjøtt (15) og et gavekort pålydende kr 4000,- til bruk på Jærhagen.

Hornmusikkens fremste loddselger, Gillen, hadde som vanlig gjort en fremragende innsats gjennom salgsperioden. Hele 13 loddbøker hadde han sørget for å selge ut, noe som er i nærheten av rekord. Det var derfor kanskje ikke unaturlig at en hel del gevinster ble trukket ut i nettopp disse bøkene.

Trekning i julelotteriet
Mens noen rigger tribune i bakgrunnen, utføres trekningen i julelotteriet med stor presisjon og nøyaktighet. I alt 31 gevinster ble trukket ut i årets lotteri.

Uttellingen ble imidlertid ekstra stor for medlemmer i Nærbø Musikkorps, eller bare "di Nærbø" på godt jærsk. Tidligere i desember ble det nemlig rykket ut på en loddsalgsrunde på øvelsen til dette korpset, og dette resulterte nå i hele 4 gevinster ble trukket ut til ulike medlemmer. Blant disse var også hovedgevinsten, som ble trukket ut til "Torfinn i Båden", eller Torfinn Høyland som han egentlig heter.

Han kan dermed kose seg med innkjøp på Jærhagen, mens alle de som ikke fikk gevinst i år får en ny sjanse om et års tid.

(26.12.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Di Nærbø håvet inn
     Snart nyttår for Hornmusikken
     Tredelt seier i Megler-quizen
     Takk for i år
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 51, 2011:
    Hele denne uken

     Den store juleøltesten 2011
     Siste innspurt før jul
     Stor spenning før finaleomgangen
     Førjulsstemning på Stationen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 50, 2011:
    Hele denne uken

     SAKMIL brettet seg ut
     Det store billettsalget er i gang
     Nye quizvinnere
     Ellevill førjulshelg på Only 1
     Mer jul på Jærhagen
     Rykter & Rauaraddel