SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 52, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Tredelt seier i Megler-quizen

SANDNES: Det var ikke så stor spenning om hvem som skulle stikke av med halvårspremien i Megler-quizen denne høsten. Lenge har det vært klart at laget Naked Men Singing skulle få den gjeve utmerkelsen, etter at god innsats tidlig i sesongen sikret et stort forsprang i statistikken. Utfordrerlaget Fasiten har imidlertid spist opp mye av ledelsen de siste månedene, og da sluttoppgjørets time var kommet på onsdag viste regnskapet at halvårsseieren ble vunnet med "bare" 20 poengs margin. Det er ikke så mye etter en quiz-sesong på nesten 4 måneder.

Det var imidlertid langt mer spennende hvem som skulle vinne månedspremien for desember. På forhånd lå Fasiten best an her, men forspranget på nettopp Naked Men Singing var bare på et halvt poeng før onsdagskvelden. I løpet av to omganger var det også de to nevnte lagene som byttet på å vinne.

Fasiten trakk det lengste strået i første omgang med 24.5 poeng mot Naked Men Singing på 22 poeng, men i andre runde var rollene byttet om. Da vant Naked Men Singing med 15.5 poeng mot Fasitens 14.5, men dette var ikke nok til å kapre månedspremien. Differansen viste til slutt 2 poeng i Fasitens favør, og dermed ble den andre månedspremien på rad for dette laget innkassert.

Det skulle også deles ut premier i kveldens bonusrunde, som på grunn av en velvoksen bonuspott var delt i to. Halvsøstrene, med Dandy Andy i spissen, svarte riktig på første forsøk her, og dermed ble det også en tredje vinner denne kvelden. Til å svare på kveldens andre bonusspørsmål ble Naked Men Singing trukket ut, og med riktig svar også her ble det en riktig så hyggelig førjulskveld for dette laget.

Megler-quizen tar nå en pause til over nyttår, og den første ordinære quiz-omgangen foregår onsdag 4. januar. Det blir imidlertid også en romjulsquiz nå på onsdag, men denne teller ikke inn i noe sammendrag. Som en ren sosial begivenhet kan denne quizen likevel være noe å få med seg. Den starter for øvrig klokken 19:00 på onsdagskvelden.

(26.12.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Di Nærbø håvet inn
     Snart nyttår for Hornmusikken
     Tredelt seier i Megler-quizen
     Takk for i år
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 51, 2011:
    Hele denne uken

     Den store juleøltesten 2011
     Siste innspurt før jul
     Stor spenning før finaleomgangen
     Førjulsstemning på Stationen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 50, 2011:
    Hele denne uken

     SAKMIL brettet seg ut
     Det store billettsalget er i gang
     Nye quizvinnere
     Ellevill førjulshelg på Only 1
     Mer jul på Jærhagen
     Rykter & Rauaraddel