SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 1, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Nedtellingen er i gang

KLEPPE: For mange er Nyttårskonsertene et stort høydepunkt i kulturkalenderen, og det er uansett en av de største årlige kulturbegivenhetene som skjer på Klepp. Helt siden den første nyttårskonserten på Klepp i 1994 har folk strømmet til Klepp Rådhus for å oppleve Klepp Hornmusikk sammen med kjente norske artister.

Etter 18 år har artistlisten selvsagt rukket å bli både lang og imponerende, og arrangementet har vokst litt etter litt fra en forholdsvis sped begynnelse. En enkeltstående konsert har blitt til tre forestillinger, og etter at også lørdagskvelden ble tatt i bruk for noen år siden har dette blitt kanskje den aller mest populære forestillingen. Før det braker løs nå til helgen var det i alle fall lørdagens premierekonsert som ble først utsolgt.

Didrik Solli-Tangen
Til helgen står han på scenen i Klepp Rådhus: Didrik Solli-Tangen.
For Klepp Hornmusikk blir det mange øvelser denne uken, med øvelse hver kveld med et mulig unntak på tirsdag. Nå skal de siste detaljene falle på plass, før årets gjest Didrik Solli-Tangen dukker opp i rådhuset til helgen. Da skal alt være klappet og klart til en konserthelg stappet med høydepunkter, i godt samspill mellom et opplagt Klepp Hornmusikk og en sympatisk sanger fra Bærum.

Didrik Solli-Tangen har siden han representerte Norge i Melodi Grand Prix rukket å gjøre seg positivt bemerket på flere fronter. Ikke bare har han blitt en svært populær sanger som lett veksler mellom krevende klassisk musikk og populære svisker, men han har også gjort en god figur i reality-parodien Villa Paradise i TV2-serien Torsdag Kveld Fra Nydalen. Dette har kuriøst nok også fått VG til å kåre ham til verdens minst selvhøytidelige kjendis i romjulen.

Interessen for årets nyttårskonsert er stor, og billettsalget går unna. Det er ventet at alle forestillinger blir utsolgt i løpet av uken, men enn så lenge er det i alle fall fortsatt billetter å få til søndagens forestillinger. Om litt under en uke spilles den virkelige nyttårsfesten i gang i Klepp Rådhus.

Aktuelle linker

  • Klepp Hornmusikk

    (02.01.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Nedtellingen er i gang
     Riggejobb unnagjort på rekordtid
     Våt OSskar-aften
     Nytt år for OGMS
     Nye quizmuligheter
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 52, 2011:
    Hele denne uken

     Di Nærbø håvet inn
     Snart nyttår for Hornmusikken
     Tredelt seier i Megler-quizen
     Takk for i år
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 51, 2011:
    Hele denne uken

     Den store juleøltesten 2011
     Siste innspurt før jul
     Stor spenning før finaleomgangen
     Førjulsstemning på Stationen
     Rykter & Rauaraddel