SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 24, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Vandrefestivalen neste

SKEIE, KLEPP: Med Jærnåttå og helgens Mods-konsert vel overstått skulle man kanskje tro at det gikk mot roligere tider både for musikere og musikkinteresserte. Slik er det imidlertid ikke, for på lørdag er det endelig tid for den femte Vandrefestivalen på like mange år. Da samles et hundretalls feststemte mennesker til årets største musikalske hagefest på Skeie helt sørvest i Klepp kommune, og det er Aina som er festivalvert denne gang.

Vandrefestivalen har blitt et stadig mer populært arrangement siden Kylling-Børge startet tradisjonen med en hagefest hjemme hos seg selv i 2008. Der oppfordret han samtidig om at denne festen måtte bli en årlig tradisjon som skulle gå fra sted til sted, og slik oppstod Vandrefestivalen. De neste årene ble den arrangert på Soma (2009), på Kåsen (2010) og i Strondavika (2011).

Stanley Brinks & the Kaniks
Stanley Brinks & the Kaniks var ett av innslagene på Vandrefestivalen i fjor. Da besøkte anslagsvis 200 mennesker arrangementet i løpet av dagen.

Få detaljer har sluppet ut om det musikalske programmet for dagen, men arrangementet starter klokken 15:00 og etter det SAKMIL-nyhetene vet blir det i alle fall gjensyn med både SAKMIL, Sinclair & the Rovers, Rageoholics, Phoenix Foundation, Aaslandbros og General Forsamling. I tillegg er det ventet noen nykommere i løpet av dagen og kvelden.

Invitasjoner til arrangementet har vært i omløp en stund, men av uforklarlige årsaker har flere som står på gjestelisten ikke mottatt sin invitasjon. Alle som mener seg kvalifisert til Vandrefestivalen og som ikke har hørt noe bør derfor melde seg til arrangøren snarest. Mer informasjon om dette finnes på festivalens hjemmesider.

Ellers er som alltid spenningen stor omkring hvem som skal arrangere Vandrefestivalen neste år. Dette avgjøres på lørdag av en komitè bestående av de tidligere festivalarrangørene, og hver av disse er selvsagt åpne for søknader og bestikkelser fra potensielle arrangører.

Aktuelle linker

  • Vandrefestivalen

    (11.06.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     SAKMIL tok revansj på tidenes stadionkonsert
     SAKMIL ble fine på det
     Vandrefestivalen neste
     Medvindsrittet tok det rolig
     Ledelsen skrumper inn
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 23, 2012:
    Hele denne uken

     Finfin sommerslutt i Kleppelunden
     Ny jærdagssuksess for SAKMIL
     Sommerstemning for OGMS
     Maritim støtte for OGMS
     Usikker startoppstilling i Medvindsrittet
     Månedspremien glapp
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 22, 2012:
    Hele denne uken

     Sommer, blomster og musikk i Kleppelunden
     Byen forbereder seg på fest
     Endelig sommer for OGMS
     Dramatisk utvikling i månedskampen
     Rykter & Rauaraddel