SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 40, 2010 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Ny spenning i Megler-quizen

SANDNES: Etter at quizlaget Naked Men Singing har kommet desidert best i gang i høstens quizsesong på Megleren Øl- og Vinstue, slo Fasiten hardt tilbake da forrige ukes to omganger ble avholdt på onsdag. Et toppet og skjerpet Fasiten-lag vant begge kveldens omganger, og krympet dermed inn på avstanden opp til tetlaget Naked Men Singing i sammendraget.

Kveldens quiz ble av mange oppfattet som litt vanskeligere enn vanlig, noe som i spesielt første omgang ga store utslag i resultatene. Mens Fasiten på topp fikk 14 poeng, hadde laget IQ på sisteplass bare 2 poeng. De andre lagene fordelte seg et sted midt i mellom, med en spesiell forkjærlighet for tallet 9.

Andre omgang var langt jevnere, men også her var det et stort sprang fra Fasiten sine 23 poeng på topp og ned til sisteplassen på 10 poeng. Det er et tegn på at omgangen bestod av mange finurlige spørsmål med ikke alltid like opplagte svar.

SAKMIL-nyhetene har ikke den fulle og hele oversikten over poengsammendraget så langt, men det er klart at Naked Men Singing vil bli tildelt månedspremien for september etter å ha oppnådd 175.5 poeng så langt. Fasiten følger på plassen bak med sine 168.5 poeng. Det skiller med andre ord 7 poeng mellom første og andre plass så langt.

Spenningen er dermed gjeninnført i quizen, og med ny måned og blanke ark kan mye skje i løpet av oktober. Første mulighet er allerede på onsdag.

(04.10.2010 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     OGMS kuppet Stationen
     Støttemøter i nord og sør
     Clarinuts knekker lokale nøtter
     Ny spenning i Megler-quizen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 39, 2010:
    Hele denne uken

     OGMS tilbake til Stationen
     Populære gutter tilbake til Blairgowrie
     Jevnt over jevnt
     Queen og 80-tallet til våren
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 38, 2010:
    Hele denne uken

     Hornmusikken balsamerte Riga
     Stjernepianist besøkte Riga
     Sommerpub på Anda neste år
     Alt som før på Megler-quizen
     Rykter & Rauaraddel