SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 40, 2010 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Støttemøter i nord og sør

ÅGOTNES/ VATNEKROSSEN / STRYN / KRETA: Lørdagens OGMS-månedsmøte ble på sedvanlig vis fulgt fra flere steder i verden. Det ble derfor meldt om flere støttemøter, som denne gang stort sett fordelte seg langs en nord-sør-akse. Med litt godvilje kan også øya Kreta i Middelhavet befinne seg på denne aksen.

OGMS støttemøte på Ågotnes
Det ble meldt om 3 GD, 2 GO og 5 GP fra Ågotnes utenfor Bergen.

Dagens første rapport kom fra Ågotnes utenfor Bergen. Her var en større delegasjon samlet, blant annet for å avholde støttemøte for OGMS. Ikke alle var kvalifisert til å drikke Guinness på dette møtet, mest på grunn av sin heller unge alder. Dermed oppstod begrepet GP, som er en forkortelse for Guinness Potential. Hans, Rune og IH utgjorde dagens 3 GD, mens det også ble meldt om 2 GO og 5 GP.

Øleskap
Orstad Storband har hatt en effektiv øvingshelg, og her kom blant annet Ovesen sitt unike øleskap i fokus.
De neste rapportene var muligens ikke ment som rapporter fra støttemøter, men SAKMIL-nyhetene har god grunn til å tro at det ble inntatt Guinness begge steder. Først ut var en rekke musikere fra Orstad Storband, som hadde rigget seg til med Ovesen sitt fantastiske øleskap i en barnehage i Vatnekrossen. Disse musikerne dukket senere opp på det offisielle møtet på Thime Station. Selv om øleskapet for anledningen nok var fylt med andre ølsorter enn Guinness, går flere rykter ut på at i alle fall Egil Manglar skal ha inntatt en Guinness underveis.

I Stryn i Sogn og Fjordane var det imidlertid skyhøy stemning, om enn ikke med Guinness som hovedfokus. Øl var det derimot nok av, for både fredag og lørdag ble det arrangert Oktoberfest i Stryn. Som musikk fikk publikum servert solide doser med Johnny Cash, signert Aaslandbros som garantert fikk mange fans her på toppen av Vestlandet. SAKMIL-nyhetene har ikke mottatt rapporter som spesifikt inkluderer Guinness, men det ble allerede før avreise til Stryn varslet at et støttemøte ville bli avholdt.

Oktoberfest på Stryn
Aaslandbros skapte stor stemning på Stryn, der over 1000 mennesker var på oktoberfest og fikk servert solide runder med øl og Johnny Cash. Her er Stoffi i aksjon som ølbærer.

Uansett ble Aaslandbros sitt møte med Stryn en stor suksess. Over 1000 publikummere gjorde sitt beste for å skape ville tilstander, med både lederhosen og øl som viktige ingredienser. Det var nesten som om et lite stykke Bayern hadde forvillet seg her inn til Fjord-Norge.

OGMS støttemøte på Kreta
Ståle hadde et enslig støttemøte på Kreta i dårlig lys.
Til slutt tikket det også inn meldinger fra varmere strøk, nærmere bestemt Kreta i Middelhavet. Her hadde den enslige Guinness-entusiasten Ståle rigget seg til med støttemøte, men på grunn av lysforholdene ble det vanskelig både å ta bilde og å se det mørke ølet i glasset. Formodentlig var møtet likevel en stor suksess.

(04.10.2010 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     OGMS kuppet Stationen
     Støttemøter i nord og sør
     Clarinuts knekker lokale nøtter
     Ny spenning i Megler-quizen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 39, 2010:
    Hele denne uken

     OGMS tilbake til Stationen
     Populære gutter tilbake til Blairgowrie
     Jevnt over jevnt
     Queen og 80-tallet til våren
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 38, 2010:
    Hele denne uken

     Hornmusikken balsamerte Riga
     Stjernepianist besøkte Riga
     Sommerpub på Anda neste år
     Alt som før på Megler-quizen
     Rykter & Rauaraddel