SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 40, 2010 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

OGMS kuppet Stationen

BRYNE: Da Guinnessbevegelsen Odd Grythe Memorial Society (OGMS) avholdt månedsmøte på Thime Station i april 2008, ble møtet i ettertid betegnet som ett av de beste i historien, med både godt oppmøte og fantastisk stemning. Da viste protokollen 21 Guinness-Drikkere (GD) og 3 Guinness-Observatører (GO). Den gang ble det også satt ny omsetningsrekord for Guinness på Thime Station.

Nodi på OGMS-møte
Lørdagens OGMS-møte like etter klokken 16:00. Nodi var ikke bare eneste GD så langt, men også den eneste gjesten på hele Thime Station.
Spenningen var derfor stor da OGMS på lørdag var på et nytt gjestemøte på Stationen. Oppslutningen om OGMS har nemlig økt jevnt og trutt de siste årene, og det som var et godt møte i 2008 er i dag et helt normalt møte når det gjelder oppmøtet. Det var derfor med en viss undring at dagens første GD, Nodi, ble sittende alene en god stund i begynnelsen av lørdagens møte. På tross av en litt sen ankomst var han ikke bare første deltaker på dagens OGMS-møte, men også den første gjesten på hele Thime Station.

Han fikk imidlertid selskap etterhvert som tog fra både sør og nord stoppet på Bryne. Senere ankom også en delegasjon med musikere fra Orstad Storband, som hadde vært gjennom flere timer med øving tidligere på dagen. Denne delegasjonen ble senere forsterket med nok en delegasjon fra Orstad Storband, i tillegg til en lang rekke andre deltakere som dukket opp.

Den litt trege starten ble dermed helt udramatisk, og det ble etterhvert fullt både rundt OGMS-bordet og inne på puben. Til slutt viste dagens oppmøtestatistikk hele 28 GD og 2 GO, eller 30 deltakere totalt. Dermed ble årets gjestemøte på Stationen nok en gang ett av de beste i historien, nesten bare overgått av jubileumsmøtet for ett år siden.

OGMS oktober 2010
Godt med folk litt senere på kvelden. Statistikken endte med hele 28 GD og 2 GO til slutt.

Det ble for øvrig ikke meldt om pussige professorspirer eller andre merkelige episoder fra lørdagens møte, men det er på det rene at et helt glass med Guinness ble brukt til å vaske bordduken på et tidlig stadium i møtet. Det er heller ikke klart om Guinness-omsetningsrekorden røk denne gang, men siden flere av de tilstedeværende etterhvert benyttet anledningen til å smake på det rikholdige utvalget av spesialøl på Thime Station, er det nok heller tvilsomt.

I Guinness-drikkende, alternativt oppmøtt rekkefølge ble følgende deltakere registrert på lørdag:

GD: Nodi, Stig, Anne Blond, Quiz-Trond, Jan, Andreas, Anne Mørk, Bergljot, Kristine, JT, Mirijam, Roffe, Ole, Norleif, Linda, Petter, Sissel, Aina, Kjell, Terje, Egil Manglar, Kaffi-Lars, Eivind, Ovesen, Ola Kødd, Gunnar, Ester og Geir.

GO: Børge og Espen.

OGMS har ellers ingen planer om å utvide sin gjestevirksomhet, og det ligger derfor an til at det også neste år blir et utenlandsmøte i Dublin i mars og et gjestemøte på høsten. Utenom dette er møtestedet fortsatt Megleren Øl- og Vinstue, der OGMS møtes til ny innsats lørdag 6. november.

(04.10.2010 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     OGMS kuppet Stationen
     Støttemøter i nord og sør
     Clarinuts knekker lokale nøtter
     Ny spenning i Megler-quizen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 39, 2010:
    Hele denne uken

     OGMS tilbake til Stationen
     Populære gutter tilbake til Blairgowrie
     Jevnt over jevnt
     Queen og 80-tallet til våren
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 38, 2010:
    Hele denne uken

     Hornmusikken balsamerte Riga
     Stjernepianist besøkte Riga
     Sommerpub på Anda neste år
     Alt som før på Megler-quizen
     Rykter & Rauaraddel