SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 4, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Nakent i teten

SANDNES: Historien ser ut til å gjenta seg nok en gang på Megler-quizen, etter at Naked Men Singing slo til igjen og vant to runder i onsdagens quiz. Det var 12 lag som deltok på quizen denne kvelden, og det var svært mange poeng som skulle deles ut. Likevel ble det nok en gang svært jevnt, noe som skulle tyde på at kunnskapsnivået generelt er bra hos de ulike lagene.

Hjørnet, som hadde en svært sterk høstsesong og har startet 2011 godt, hadde en litt dårlig dag på jobben og havnet denne gang på nederste halvdel av resultatlistene. Helt i toppen kjempet derimot Naked Men Singing, Fasiten og det nye laget fra Sandnes Ølklubb, og det var i nettopp denne rekkefølgen de plasserte seg i begge quizomgangene. Første omgang ble vunnet med knappest mulig margin, et halvt poeng, mens seieren i andre omgang ble sikret med et helt poeng.

Quizleder Leif kom litt sent i gang denne kvelden på grunn av et litt trøblete lydanlegg. Da den munnrappe nordlendingen først kom i gang med å lese opp sammenlagtresultatene så langt, gikk det imidlertid fort unna. Så fort at SAKMIL-nyhetene ikke kan by på noen eksakte poengsummer i sammendraget. Det som imidlertid synes klart er at Naked Men Singing med god margin passerte Hjørnet i sammendraget, og at Fasiten med sin sterke innsats nesten kapret andreplassen.

En solid bonuspott hadde også samlet seg opp i løpet av de siste ukene, og denne ble delt i to like deler som begge skulle ut. Det måtte imidlertid mange forsøk fra flere lag til før Andreas fra Halvsøstrene kunne sikre den første potten. Like etter sørget Naked Men Singing for å sette punktum for en solid kveld, da de også sikret seg den siste bonuspotten for kvelden.

Onsdag er det nye muligheter på Megleren, som vanlig med oppstart klokken 20:30. Da avgjøres blant annet slaget om januar måned.

(24.01.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Hornmusikken overtar Kaizers-marimba
     Det stig av Stationen eit alveland...
     Nytt sprekt fullmåneår
     Nakent i teten
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 3, 2011:
    Hele denne uken

     Blikket mot 80-tallet
     Irsk Aften i sikte
     Hjørnet fosset videre
     Kor Hoen Travels i rute
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 2, 2011:
    Hele denne uken

     Vakkert nyttår i rådhuset
     Banken ble til rådhus
     Engler på eksklusiv vinsmaking
     Hjørnet rett til topps
     Rykter & Rauaraddel