SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 5, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Fasiten hadde endelig fasiten

SANDNES: Det tidligere storvinnende quizlaget Fasiten har lenge utmerket seg ved å være nest best når det gjelder, men onsdag kveld var laget komplett og sansene skjerpet. Kombinert med passende spørsmål førte dette endelig til rundeseier for laget, som med det sikret sin første gratisrunde i baren i 2011.

Onsdagskveldens første quizomgang ble også vunnet med klar margin foran det nye og relativt lite kjente laget Labbetøs. Det er altså ikke bare nakne menn som sprader rundt i vinnerkulissene.

Kveldens andre omgang var reservert et annet av de veletablerte lagene på Megler-quizen. Også her var seieren klar, og tilfalt Halvsøstrene som endelig kunne juble over å sette alle andre grundig på plass. Også her blandet imidlertid Labbetøs seg inn i tetsjiktet, og ga bud om fortsatt sterk konkurranse i Megler-quizen. Her bommet Fasiten såpass grovt på enkelte spørsmål at de havnet midt på treet resultatmessig.

De to andre lagene som har hevdet seg høyt på listene i det siste, Hjørnet og Naked Men Singing, var ikke helt i form denne kvelden. Dermed falt særlig Hjørnet nedover på resultatlistene, mens det ikke var så farlig for Naked Men Singing. Sterk innsats tidligere i år har plassert dette laget solid på toppen av sammendraget.

SAKMIL-nyhetene har dessverre ikke helt oversikten over eksakte poengsummer, men mye tyder på at Naked Men Singing knep månedspremien for januar, og dermed også fortsatt leder halvårssammendraget. På onsdag ruller sirkuset videre.

(31.01.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Andektig publikum forført av Alveland
     Rocker forsterker roverne
     Vinteravslutning for OGMS
     Fasiten hadde endelig fasiten
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 4, 2011:
    Hele denne uken

     Hornmusikken overtar Kaizers-marimba
     Det stig av Stationen eit alveland...
     Nytt sprekt fullmåneår
     Nakent i teten
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 3, 2011:
    Hele denne uken

     Blikket mot 80-tallet
     Irsk Aften i sikte
     Hjørnet fosset videre
     Kor Hoen Travels i rute
     Rykter & Rauaraddel