SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 7, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Stinn brakke på Irsk Aften

BRYNE: Irsk Aften er langt fra noen nyhet på Jæren. Like sikkert som at dagene blir lengre og kalenderen nærmer seg midten av februar, så inviterer Sinclair & the Rovers til en kveld fullspekket med alt det beste av irsk musikk og kultur. Og like sikkert synes det å være at folk kommer igjen og igjen.

Lørdag kveld var det tid for årets utgave av det populære arrangementet på Bryne Mølle, og nok en gang var det stinn brakke og vel så det. Selv om dette var den 14. gangen arrangementet foregikk, har interessen i år nærmest vært rekordstor. Dette ga seg blant annet utslag i at de 100 billettene med såkalt full pakke, det vil si med servering av Irish Stew i tillegg til underholdningen, ble revet bort allerede for flere uker siden.

Dørvakter
Høy kiltfaktor under Irsk Aften i år, også for dørvaktene Stig og Petter.
Dermed ble det altså fullt hus igjen på Mølla. Årets gjesteband nekter egentlig for at de er et band, men hevder hardnakket å være en bevegelse. Uansett er det musikk av udødelige Creedence Clearwater Revival det handler om, og bevegelsen Hey Tonight gjorde sitt beste for å dra opp stemningen før roverne skulle på scenen.

Det gjorde de da også, for da Sinclair & the Rovers gikk på scenen litt utpå kvelden var det virkelig god gang i det gamle sekkelageret. Med skotske kilter og med danske Jesper på sekkepipe ble det nesten en litt høytidelig stil over det hele, men likevel på så uformelt vis som bare roverne kan få det til.

En ny fulltreffer kan dermed krysses av på merittlisten til Sinclair & the Rovers, og da spørs det om det ikke blir mer irsk mat og musikk i de samme lokalene om ganske nøyaktig ett år.

(13.02.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Stinn brakke på Irsk Aften
     Stillferdig jubileum
     Ønskeåret er klart
     Det spisser seg til
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 6, 2012:
    Hele denne uken

     OGMS-utvalg: - EU-flyplasser suger!
     Kald og folkerik dag for OGMS
     Medvindsrittet kjører reprise
     Jevn start på februar
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 5, 2012:
    Hele denne uken

     Ny vår for Medvindsrittet
     Månedsseieren ble sikret
     Mørket går, mørket består
     Rykter & Rauaraddel