SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 18, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Kanskje mer trompet i rådhuset

KLEPPE: Trompetvirtuosen Ole Edvard Antonsen fylte 50 år på onsdag i forrige uke. Dette ble tilfeldigvis fanget opp av artistforhandleren i den såkalte NYKO-komiteen i Klepp Hornmusikk, som hørte nyheten på Nitimen på NRK denne formiddagen. NYKO-komiteen har for øvrig som sin oppgave å arrangere de populære Nyttårskonsertene med Klepp Hornmusikk.

Nyheten om 50-årsdag førte til følgende tekstmelding til jubilantens telefon, i det han gikk på lufta: - Klepp Hornmusikk ønsker til lykke med dagen!

Ragnhild og Ole Edvard
Ole Edvard Antonsen, her sammen med Ragnhild i artikkelserien "Ragnhild møter en kjendis", blir kanskje solist med Klepp Hornmusikk over nyttår.
Antonsen, som vel de fleste burde skjønne nå er den sterkeste kandidaten til å bli solist på Nyttårskonsertene 2013, hadde så vidt rukket å komme ut av studio før han sendte svaret tilbake: - Tusen takk!!!

Partene er nå inne i en forhandlingsfase før det eventuelt blir klart om neste nyttårssolist er den kjente trompetvirtuosen eller ikke. De som følger med på TV-serien 71 Grader Nord på TV Norge har nok ellers merket seg at både forrige nyttårssolist Didrik Solli-Tangen og Ole Edvard Antonsen gjør en fabelaktig innsats i reisen mot nord. Programmet forrige uke bekreftet også at Antonsens helsetilstand er på topp, da han ble utsatt for opptil flere intense elektriske støt i kampen om frikortet.

Dersom det blir Klepp Hornmusikk og Ole Edvard Antonsen i samspill i januar, er det ellers ikke første gang en trompetsolist blir med på Nyttårskonsertene. I 2008 stod den nå stadig mer kjente Tine Thing Helseth på scenen i Klepp Rådhus, og forførte alle med sin dyktighet. Nå kan det altså være duket for en ny fantastisk opplevelse dersom alt går seg til.

(30.04.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Dårlige spireforhold i Påskebrødet
     Kanskje mer trompet i rådhuset
     Nytt fra bunadshjørnet
     Resultatløs Guinness-jakt i Afrika
     Tøseseier uten å vinne
     Ny OGMS-runde på lørdag
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 17, 2012:
    Hele denne uken

     Folket vandret for en god sak
     God start for IRMS
     Afrikansk støtte for IRMS
     Hornmusikken får hovedsponsor
     Ny stormønstring for Klepp-korpsene
     Tøsefest på Megleren
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 16, 2012:
    Hele denne uken

     SAKMIL i føringen på Walkathon
     Ingen spiring ennå
     Lørdagsjazz med Orstad Storband
     Sammenlagtseier uten å vinne
     Rykter & Rauaraddel