SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 39, 2013 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Medvindsrittet nesten avlyst

SANDNES/JÆREN: Historien om Medvindsrittet tok torsdag en dramatisk vending. I en pressemelding kunngjorde Rittledelsen nemlig at Medvindsrittet 2013, som var planlagt til lørdag denne helgen, var avlyst. Dermed skulle det egentlig ikke bli noe Medvindsritt i år.

Vedtaket ble begrunnet med tvilsomme værmeldinger, men ikke minst også mangel på interesse og entusiasme for Medvindsrittet. Til tross for store anstrengelser fra Rittledelsen sin side har oppslutningen og oppmerksomheten omkring arrangementet vært sterkt dalende siden det meget vellykkede førsterittet i 2011.

Dramatikken ble heller ikke mindre etter at Rittledelsen i samme pressemelding også kunngjorde at de stiller sine roller til disposisjon, slik at dersom noen ønsker å ta opp igjen tråden til neste år så er det fritt frem.

Forhenværende formann i Rittledelsen, Quiz-Trond, tok imidlertid ikke et nei for et nei. Han tok derfor affære og inviterte på eget initiativ til en ultrakort utgave av Medvindsrittet 2013, med oppmøte på Gamlaværket lørdag klokken 13:00. Turen skulle så gå til fots, med sykkel på slep, opp til Megleren Øl- og Vinstue på Sandnes.

Medvindsrittet 2013
Gunhild og Quiz-Trond var de eneste som fullførte Medvindsrittet 2013, som kun gikk et par hundre meter fra Gamlaværket til Megleren. Leif, her under pseudonymet Jon Einar, tok vel i mot på Megleren.

Som sagt så gjort, og dermed ble Medvindsrittet 2013 noe av likevel. Kun Quiz-Trond og Gunhild stilte til start, mens servitør Leif på Megleren fikk være med som assosiert deltaker etter målgang.

Fremtiden for Medvindsrittet er likevel fortsatt noe usikker. Om det blir noe ritt neste år, og om en dugelig Rittledelse kommer på plass, gjenstår å se.

(23.09.2013 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Sjelden musikkopplevelse på Klepp
     Medvindsrittet nesten avlyst
     Rockestjerner spiser frukt i studio
     20 år med SAKMIL: Rolige år for SAKMIL
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 38, 2013:
    Hele denne uken

     Generalen degradert i egen bryllupsfest
     Aaslandbros rocket folket på Folken
     Våt konsert for parkerte biler
     20 år med SAKMIL: SAKMIL innhentet av lovens lange arm
     20 år med SAKMIL: SAKMIL roet seg ned på topp
     Tett i toppen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 37, 2013:
    Hele denne uken

     Lovende høststart for OGMS
     Varm støtte fra lands og til vanns
     Quizstart i nye omgivelser
     20 år med SAKMIL: SAKMIL kuppet Kongsgård
     Rykter & Rauraddel