SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 19, 2008 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Vårlig OGMS-fest

SANDNES: Etter en april-måned som ble unnagjort i en forrykende fart, var det lørdag tid for et nytt månedsmøte i Guinnessbevegelsen Odd Grythe Memorial Society (OGMS). De entusiastiske OGMS-tilhengerne har nå i et par måneder vært på utflukter til fremmede land og puber, men denne måneden var møtet endelig tilbake til de faste lokalitetene på Megleren Øl- og Vinstue på Sandnes.

Det fine været lokket også ut mye folk, og det var selvsagt den omstridte takterrassen på Megleren som ble møtearena. Etter et innledende opphold på den røykfrie delen av terrassen forflyttet forsamlingen seg etterhvert ut på røykeområdet, og her kunne de også nyte den varme vårsolen som skinte inn gjennom et åpent tak.

En rekke temaer og emner ble drøftet underveis i møtet, og det var bred enighet om at verken brokkoli eller klarinetter er spesielt rocka. Stemningen var løs og ledig, og det ble etterhvert ganske folksomt rundt OGMS-hjørnet på Megleren. Likevel var det en rekke møtedeltakere som hadde andre gjøremål utover kvelden, og da klokken nærmet seg 18 begynte deltakerantallet å gå nedover igjen.

Til slutt valgte den gjenværende delen av forsamlingen å flytte seg til Sørbøtunet mellom Sandnes og Ganddal, der Kylling-Børge inviterte til hyggelig samvær på terrassen. Dette ble en umiddelbar og langvarig suksess.

Møtet på Megleren var imidlertid ikke helt slutt ennå. Etter at OGMS-forsamlingen hadde skiftet base dukket nemlig en ny Guinness-entusiast opp, bare for å finne ut at det ikke var flere OGMS-deltakere igjen. Norleif og hans kone måtte dermed registrere sitt oppmøte per SMS.

OGMS mai 2008
Pent vær og god oppslutning om årets maimøte i OGMS.

Totalt ble det registrert 15 GD på lørdagens møte, og når man da legger til 6 GO, vitner tallene om et særdeles bra besøkt møte. I Guinness-drikkende, subsidiært ankommet rekkefølge, ble følgende oppmøteliste protokollert:

GD: Banjo-Erlend, Nodi, Ole, Brokkoli-Terje, Rune, KillKenneth, MacIdar, Dørgi, Kjell, Kylling-Børge, Roffe, Ovesen, Quiz-Trond, Jon Einar og Norleif.

GO: Aina, Per Arild, Frp-Tore, Stoffi, Sissel, Kona til Norleif.

Neste månedsmøte i OGMS finner også sted på Megleren, og da viser kalenderen lørdag 7. juni.

(05.05.2008 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Forrykende Opera-Sirkus
     Synkronpropping i nest bakerste ledd
     Nysirkus-marken ønsket velkommen
     Vårlig OGMS-fest
     Ingen OGMS uten støttemøter
     Suveren månedsavslutning
     Zappa på Only One
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 18, 2008:
    Hele denne uken

     Snart braker sirkuset løs
     Overrasket jubilant ble hyllet
     Brokkoli-debatt tok av
     OGMS tilbake til røttene
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 17, 2008:
    Hele denne uken

     Solskinnsdag for jærkorpsene
     Opera-Sirkus tar form
     Ny debatt om brokkoli
     Mot nye quizhøyder
     Rykter & Rauaraddel