SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 41, 2010 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Quiz-spenningen fortsetter

SANDNES: Det ble nok en gang et temmelig jevnt løp da til sammen 10 lag møttes til uhøytidelig dyst på Megleren Øl- og Vinstue onsdag kveld. Kveldens to quizomganger skulle by på utfordringer for de fleste, men spørsmålene var likevel av en slik art at mange lag endte opp på nesten identiske poengsummer.

I den grad det var noen overraskelser underveis, var det kanskje at normalt sterke Fasiten slo til med en svak 6. plass i første omgang. Runden ble vunnet av Naked Men Singing, som dermed igjen økte sitt sammenlagtforsprang både i forhold til Fasiten og andre lag.

Den svake førsterunden var nok imidlertid en vekker for Fasiten, som i andre og siste runde kom knallhardt tilbake. Med bare ett feilsvar, og dermed 20 av 21 mulige poeng, vant de klart i denne runden, foran Naked Men Singing på andreplass med 18 poeng.

I halvårssammendraget er det dermed fortsatt Naked Men Singing som leder med 215.5 poeng, foran Fasiten som har 204.5 poeng. SAKMIL-nyhetene har dessverre ikke ennå oversikt over øvrige lag og hele poengsammendraget, men dette kommer nok etterhvert.

Utenom disse to mye omtalte lagene er det verdt å observere at det er de veletablerte lagene som stort sett ligger på den øvre halvdelen av resultatlistene. Gamle travere som Hjørnet, Halvsøstrene og Hønsehjernene er stort sett alltid å regne med, og spesielt Hjørnet har gjennomgått en markert nivåhevning i løpet av de siste sesongene. Det kan dermed være duket for flere outsidere i kampen om halvårsseieren, med lag som sakte, men sikkert jobber seg opp i dekke av den evige duellen mellom Fasiten og Naked Men Singing.

Spenningen fortsetter i ukene fremover, med nye muligheter allerede på onsdag fra klokken 20:30 og utover.

(11.10.2010 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Alt vel med minnesmerket
     Nytt møte med Jazzma
     Poor Edward på Stationen
     Quiz-spenningen fortsetter
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 40, 2010:
    Hele denne uken

     OGMS kuppet Stationen
     Støttemøter i nord og sør
     Clarinuts knekker lokale nøtter
     Ny spenning i Megler-quizen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 39, 2010:
    Hele denne uken

     OGMS tilbake til Stationen
     Populære gutter tilbake til Blairgowrie
     Jevnt over jevnt
     Queen og 80-tallet til våren
     Rykter & Rauaraddel