SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 10, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

OGMS sikret suksessen

Maling
Rune viste sin støtte til Irland med ansiktsmaling. Det ble ganske fargerikt etterhvert.
DUBLIN, IRLAND: Det ble på mange måter et fargerikt månedsmøte for Guinnessbevegelsen Odd Grythe Memorial Society (OGMS) i Dublin på lørdag. Ikke bare er møtestedet Oliver St. John Gogarty en spesiell fargeklatt i bybildet, men Irland-entusiasten Rune hadde også fått tak i kledelig ansiktsmaling med de irske fargene. Alt dette skulle sette sitt preg på møtet i Irlands hovedstad.

Opprinnelig var det offisielle møtestedet planlagt å være The Quays Bar, men denne puben bestod ikke inspeksjonen som ble foretatt fredag kveld. Dermed ble det altså forflytning til like over gaten.

Det handlet imidlertid ikke bare om lørdagens OGMS-møte. Både fredag og lørdag, og til dels også søndag, var avsatt til ulike gjøremål for reisefølget. I dette inngikk det også et besøk på det kjente Guinness-bryggeriet i Dublin, der selvsagt både utsikten og Guinness ble nytt i toppetasjen. Kylling-Børge var en av dem som hadde vært her før, og han forsøkte å kopiere suksessen med å spørre etter Carlsberg i baren i 5. etasje på bryggeriet. Pussig nok fikk han også dette servert, men det meste ble stående igjen på bordet etterpå.

OGMS i Dublin
Det offisielle OGMS-møtet for mars ble avholdt på Oliver St. John Gogarty midt i hjertet av Temple Bar. Her er noen av de 9 GD på møtet (f.v.): Nodi, Anne Mørk, Gunhild, Kaffi-Lars, Laila og Roffe. De som har godt blikk for detaljene klarer kanskje også å skimte Fiesta-Ole bak gitteret.

Den totale OGMS-delegasjonen i Dublin bestod til slutt av 9 personer, som alle fikk godkjent GD-status på møtet på St. John Gogarty. Innimellom fikk følget også selskap av en større delegasjon damer fra NAV som også var på tur i Dublin, men disse ble aldri en del av selve møtet. Derimot var de tallrike på mikrobryggeriet The Porterhouse, som ble oppholdssted hele lørdagskvelden. Her hadde OGMS også stor suksess i 2007, og pussig nok klarte man å kapre akkurat det samme bordet i ett av hjørnene. Foruten et utall med ølsorter i baren, kunne The Porterhouse også by på fantastisk musikk fra 2 band i løpet av kvelden. Det i seg selv var nesten verdt besøket på stedet.

Guinness vs Carlsberg
Kylling-Børge forsøkte seg på å gjenta suksessen fra en annen gang på Guinness-bryggeriet, da han ba om Carslberg i stedet for Guinness i toppetasjen. Til høyre ser vi hvordan det gikk.

På det offisielle møtet var det altså 9 GD, som i Guinness drikkende rekkefølge ble:

Nodi, Anne Mørk, Laila, Gunhild, Roffe, Fiesta-Ole, Kaffi-Lars, Kylling-Børge og Rune.

Herrene Rune og Børge fra R&B Management gikk forøvrig sine egne veier innimellom, og klarte å få på plass et støttemøte på en annen pub i Dublin før de dukket opp på det offisielle møtet.

(07.03.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     OGMS sikret suksessen
     Stort OGMS-engasjement i verden
     Kuppforsøk i FUKK
     Hårfin overraskelsesseier til Fasiten
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 9, 2011:
    Hele denne uken

     Redningen er nær
     Tyst fra FUKK
     Nordølrittet tar form
     Tettere i toppen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 8, 2011:
    Hele denne uken

     Banjo-Erlend på sløydtime
     Tid for ny ABC-konsert på Bryne
     OGMS-puben er klar
     Hjørnet gjorde rent bord
     Rykter & Rauaraddel