SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 10, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Kuppforsøk i FUKK

SANDNES/STAVANGER: Den noe sovende foreningen Forenede Underberg Kork Kolleksjoner (FUKK) våknet plutselig til live igjen i helgen, etter at styreformann Ovesen og hans assistent Terje forsøkte seg på et frekt kuppforsøk. I en oppsiktsvekkende SMS-bulletin ble følgende budskap kringkastet til intetanende korksjonærer:

Grunnet dårlig drift i 2010, deriblant en noe uheldig firmabilordning (72 mod. Rover), er alle tidligere innskudd nedskrevet med 97%, resten vil gå med i gebyr. Korksjonærer som besitter foreningens driftsmidler, som f.eks. kjøretøyer; bees innlevere disse innen en uke.

Ovesen
Ovesen påstår at han nå er valgt til FUKK-formann på livstid.
Dette ble påstått å være referat fra årets generalforsamling, der Ovesen også skal ha blitt valgt til formann på livstid. Generalforsamlingen, som ingen av de større korksjonærene engang hadde hørt om, skal ha hatt dårlig oppmøte, noe som ifølge Ovesen skulle bekrefte korksjonærenes totale mangel på interesse for FUKK.

Storkorksjonærer som var på reise i vestlige strøk karakteriserer dette kuppforsøket som både feigt og umoralsk. I tillegg påpekes det at kjøretøyer i denne sammenhengen burde vært oppført som anleggsmidler heller enn driftsmidler. Den overraskende generalforsamlingen, om den i det hele tatt har funnet sted, er det ingen som fester noen lit til, og de anser derfor ikke helgens dramatiske meldinger som bindende på noen måte.

Inspirert av folkeopprørene i Nord-Afrika kan det derfor nå være på tale med massive demonstrasjoner i Øvre Holmegate, med sikte på å fjerne den onde og lengesittende diktatoren Ovesen fra sin posisjon.

(07.03.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     OGMS sikret suksessen
     Stort OGMS-engasjement i verden
     Kuppforsøk i FUKK
     Hårfin overraskelsesseier til Fasiten
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 9, 2011:
    Hele denne uken

     Redningen er nær
     Tyst fra FUKK
     Nordølrittet tar form
     Tettere i toppen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 8, 2011:
    Hele denne uken

     Banjo-Erlend på sløydtime
     Tid for ny ABC-konsert på Bryne
     OGMS-puben er klar
     Hjørnet gjorde rent bord
     Rykter & Rauaraddel