SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 2, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Heftig støttevirksomhet for OGMS

BAN CHANG, THAILAND / HELSINKI, FINLAND / KLEPPE: Månedsmøter i Guinnessbevegelsen OGMS går sjelden upåaktet hen, og støtten til årets første møte var påtagelig over hele verden. SAKMIL-nyhetene fikk rapportert inn opptil flere støttemøter fra ulike verdenshjørner.

OGMS i Ban Chang
Hele 10 GD ble etterhvert registrert på baren Offshore i Ban Chang, der også det offisielle aprilmøtet til OGMS skal være i år.

Først ute var, ikke uventet, Ban Chang i Thailand. Her kunne det meldes om opptil flere støttemøter i løpet av et døgn, men det egentlige støttemøtet startet ikke før lørdag ettermiddag lokal tid. På baren Offshore, som faktisk blir offisielt møtested for OGMS i april i år, samlet det seg etterhvert et stort antall mennesker i anledning den store dagen.

OGMS i Helsinki
Det ble også meldt om OGMS-støtte fra Helsinki i Finland.

OGMS i Klepp Rådhus
Nyttårskonsertene til Klepp Hornmusikk overlappet med lørdagens OGMS-møte, men etter konserten ble det avholdt støttemøte backstage.

OGMS med Didrik
Didrik var kanskje dagens mest celebre GD.
Da status til slutt skulle gjøres opp, viste det seg at 11 offisielle møtedeltakere var registrert, hvorav 10 var GD og lokale Ming var en av flere GO. På GD-listen var Bjørn, Quiz-Trond, Fiesta-Ole, Ivar (eier), Gunnar (sjefskokk), Norbert, Trond T, Sondre, Bob Skotte og Alf. Nå gjenstår det å se om det offisielle møtet i påsken samler flere deltakere enn dette uoffisielle møtet i januar.

Langt nærmere hjemmebasen på Sandnes er den finske hovedstaden. I Helsinki foregikk det også støttemøter for OGMS, og hit var det Kristian, Egil, Alex og Simon som hadde tatt turen. Utover dette er få detaljer kjent fra opplegget.

Støttemøte ble det også bak scenen i Klepp Rådhus, der Klepp Hornmusikk har hatt nyttårskonsert i helgen. Siden også lørdagen nå er konsertdag, var det vanskelig for aktørene her å delta på det offisielle månedsmøtet på Megleren.

Etter endt konsert ble det imidlertid endelig tid for et skikkelig støttemøte, med et anslått antall GD på 8-10 personer. Antallet GO var også høyt, uten at noen tok seg bryet med å telle dem. Også konsertens store gjest, Didrik Solli-Tangen, proklamerte at han var svært glad i mørkt øl, og han tok gladelig del i OGMS-støtten. For øvrig ble det eksperimentert med ulike former for Guinness-byggverk, med de kjente boksene som byggeklosser.

(09.01.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Didrik begeistret i rådhuset
     Engler smakte cognac
     Trivelig start på året for OGMS
     Heftig støttevirksomhet for OGMS
     Laks og røre i Orienten
     Hjørnet i føringen fra start
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 1, 2012:
    Hele denne uken

     Nedtellingen er i gang
     Riggejobb unnagjort på rekordtid
     Våt OSskar-aften
     Nytt år for OGMS
     Nye quizmuligheter
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 52, 2011:
    Hele denne uken

     Di Nærbø håvet inn
     Snart nyttår for Hornmusikken
     Tredelt seier i Megler-quizen
     Takk for i år
     Rykter & Rauaraddel