SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 15, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Suksess for OGMS i Thailand

BAN CHANG, THAILAND: Man skulle kanskje ikke tro at et offisielt møte for Guinnessbevegelsen Odd Grythe Memorial Society (OGMS) i Thailand skulle få så mange deltakere. Det er tross alt snakk om å reise i over et halvt døgn, og en betydelig kostnad involvert i å komme seg på møtet. Likevel ble lørdagens OGMS-møte i Ban Chang en dundrende suksess fra ende til annen. Hele 28 deltakere ble notert i løpet av en lang ettermiddag og kveld.

Det var da selvsagt ikke den forholdsvis beskjedne delegasjonen som tok turen fra Sola like før påske som utgjorde hele oppmøtet. Også flere "lokale" nordmenn og skandinaver kastet seg med i møtet, i tillegg til noen av de lokale thaiene. På Offshore Bar var stemningen god fra møtestart og hele tiden utover, og det gikk ikke lenge før det første Guinness-fatet var tømt.

OGMS i Ban Chang
God gang i Ban Chang (!) da historiens første offisielle OGMS-møte utenfor Europa ble avholdt der på lørdag. Til slutt endte oppmøteprotokollen på hele 28 deltakere, som er ny utenlandsrekord.

Etter en liten pause på grunn av bacalao-kveld på Offshore Bar, tok møtet seg kraftig opp igjen utover kvelden, og til slutt stod altså 28 navn på listen. SAKMIL-nyhetene er noe usikker på om samtlige av disse var Guinness-Drikkere (GD), men i alle fall ett av navnene ble oppført som Guinness-Observatør (GO).

I Guinness-drikkende, alternativt oppmøtt rekkefølge var disse tilstede i Ban Chang:

Leffi, Gunhild, Anne Mørk, Hallgi, Roffe, Bjørn, Quiz-Trond, Ove, Ivar, Bob, Gunnar, Torbjørn, Åge, Per, Pål, Kevin, Jan, Stein (GO), Erik, Per (trønder), Erik (svensk), Rune, Yaya, Ming, Narong, Jieb og Onn.

Dermed var årets offisielle utenlandsmøte i sol og varme historie, men OGMS fortsetter sin lille gjesterunde utenfor Megleren neste måned. Da er det Nærbø som er åstedet for et nytt gjestemøte.

(09.04.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     En ny æra for Påskebrødet
     Suksess for OGMS i Thailand
     Suveren støttepåske
     Bussen fremdeles i Lyngdal
     Rolig påskequiz
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 14, 2012:
    Hele denne uken

     Navnestrid om ny klubb
     Ny påske for påskebrødet
     Månedspremien glapp med minste margin
     Påske for OGMS
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 13, 2012:
    Hele denne uken

     Skytemusikal traff blink
     Kritikerne var fornøyde
     Enda en ny forening stiftet
     Umiddelbart støttemøte for IRMS
     HYKKAS - en motvekt til FUKK
     OGMS-følget tar av sted
     Fortsatt førsteplass for Fasiten
     Rykter & Rauaraddel