SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 30, 2013 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Engstelse i rockemiljøet

KLEPP: Vissheten om at SAKMIL-nyhetene faktisk går inn for en kontrollert landing i slutten av oktober i år er i ferd med å feste seg der ute, og i den forbindelse uttrykker nå flere mer eller mindre profilerte rockere engstelse og uro over hvordan de nå skal komme i rampelyset. Spesielt uklart er det hvordan det egentlig står til med Rockometeret, og om sannheten til slutt vil komme for en dag.

SAKMIL-nyhetene har i denne forbindelse nylig mottatt et elektronisk brev fra en som hevder at han fremdeles er den ubestridte eneren på Rockometeret, etter at han tross iherdige anstrengelser ikke har klart å finne noen bekreftelse på at han har ramlet ned fra tronen.

Det var spesielt i begynnelsen av dette tusenåret at rockeren Knut Engelsgjerd herjet på toppen av Rockometeret. Bortsett fra en liten pause da han ble avslørt med vann på scenen i 2002, har han stort sett blitt omtalt som den soleklare eneren på denne eksklusive listen, men de siste 10 (!) årene har det stort sett vært stille omkring hvem som innehar tetposisjonen.

Knut rocker med Ållveltes
Knut, her nærmest kamera, i kjent stil fra tiden da han i alle fall ble omtalt som eneren på Rockometeret.

Med en viss uro over sitt fremtidige rykte etter SAKMIL-nyhetenes død lurer derfor Knut nå på hva som kommer til å skje med Rockometeret, og hvem som var øverst, i midten, på bunn eller ikke med i det hele tatt.

SAKMIL-nyhetene har sendt spørsmålet videre til RockePolitiet, som i feriemodus ikke har noen klare svar å komme med. Det presiseres likevel at til tross for at både rockere og andre har blitt eldre og langt på veg latt seg forfalle med grønnsaker og denslags, så er Rockometeret fortsatt en myteomspunnet, men høyst reell liste som bør ha stor betydning i enhver rockers liv.

Knut påberoper seg uansett førsteplassen på Rockometeret siden han offisielt aldri har ramlet ned fra den, og lover å bruke sensommeren og høsten på å gjeninnta tronen dersom han har mistet den. Dermed bør også utfordringen være klar og tydelig for alle rockere som mener at førsteplassen heller burde tilhøre dem.

(22.07.2013 kl 06:00)

 • Hovedside

 • Arkiv
 • Multimedia
 • Søk etter artikler
 • Ja, ke syns du?
 • Tilfeldig artikkel

 • Informasjon
 • Tips oss!

  DENNE UKEN:
  Hele denne uken

   Engstelse i rockemiljøet
   20 år med SAKMIL: SAKMIL får fotfeste på Jæren
   Fullmånesang på Friluftshuset
   Rykter & Rauaraddel

  Uke 29, 2013:
  Hele denne uken

   Caroline brøt etappen
   20 år med SAKMIL: SAKMIL med nye uniformseffekter
   Andre SAKMIL-høydepunkter i 1996
   Rykter & Rauaraddel

  Uke 28, 2013:
  Hele denne uken

   Tredelt OGMS-feiring på Megleren
   God sommerstøtte for OGMS
   Sprek seilasoppladning
   SAKMIL spradet i dobbeltsideoppslag
   20 år med SAKMIL: SAKMIL reiste til utlandet og traff en kjyddnase
   Rykter & Rauaraddel