SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 32, 2013 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Sommeren kom tilbake til OGMS

SANDNES: Etter et par uker med mer eller mindre strålende sommervær åpnet slusene seg for alvor over Rogaland natt til lørdag. Uværet, som også inkluderte kraftig tordenvær, fortsatte utover lørdag formiddag, men som ved et trylleslag slo været plutselig om til varmt og deilig solskinn like før Guinnessbevegelsen Odd Grythe Memorial Society (OGMS) skulle starte sitt månedsmøte.

Siden det fortsatt er ferietid for mange, var det noe usikkert hvor stor oppslutning dagens møte skulle få. Eventuelle bekymringer ble imidlertid raskt blåst bort da både den ene og andre dukket opp til møtet. Først ute var Anne Mørk, og siden strømmet folk til en etter en.

OGMS august 2013 - Megleren
I pent og varmt sommervær var stemningen god rundt OGMS-bordet på Megleren. Linselusen bakerst i bildet er visstnok profesjonell i faget og dukket opp som troll i eske da bildet skulle tas.

En noe bedugget linse, eller muligens fotograf, kombinert med lett kryptisk håndskrift preget kveldens innsendte rapport til SAKMIL-nyhetene. Dermed blir oppmøtelisten basert på beste tolkning, med muligheter for feil:

GD: Anne Mørk, Roffe, Ole, Kjell, Hansi, Børge, Baggi, Janasen, Quiz-Trond, Thårbjørn (med å), Leif, Leffi, Hallgeir og Trygve.

Om ovennevnte tolkning er riktig, ble fasiten dermed 14 GD totalt, som må sies å være svært så bra midt på sommeren og med en nokså nærværende Blink-festival i tillegg.

Det er nå hele 5 uker til neste runde for OGMS, og det foregår lørdag 7. september. Da er det også klart for en ny runde med Medvindsrittet.

(05.08.2013 kl 06:00)

 • Hovedside

 • Arkiv
 • Multimedia
 • Søk etter artikler
 • Ja, ke syns du?
 • Tilfeldig artikkel

 • Informasjon
 • Tips oss!

  DENNE UKEN:
  Hele denne uken

   Sommeren kom tilbake til OGMS
   Bred støtte til OGMS
   20 år med SAKMIL: Trommegalskap i bergstaden
   Rykter & Rauraddel

  Uke 31, 2013:
  Hele denne uken

   OGMS satser på blink
   20 år med SAKMIL: SAKMIL over hele kloden
   Sommerkort for SAKMIL-nyhetene
   Rykter & Rauaraddel

  Uke 30, 2013:
  Hele denne uken

   Engstelse i rockemiljøet
   20 år med SAKMIL: SAKMIL får fotfeste på Jæren
   Fullmånesang på Friluftshuset
   Rykter & Rauaraddel