SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 33, 2013 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Verden våkner til liv

KLEPPE: Rent værmessig har vel ikke årets sommer vært så aller verst, og feriefølelsen sitter nok dermed fortsatt godt i hos mange. Likevel går det ubønnhørlig mot høst, og samfunnet begynner så smått å vende tilbake til normaltilstanden.

Dette gjelder også for Klepp Hornmusikk, som er klar for en ny høstsesong nå på torsdag. Korpset står foran en spennende høst med mye på programmet, før det hele topper seg med 20-årsjubileum for Nyttårskonsertene i januar. Da er det den svært kjente klarinettisten Cyrille Mercadier som er hovedgjest, sammen med Berit Mæland som innledet nyttårskonserthistorien i 1994.

Karlsson på taket
Karlsson på taket er en av mange kjære figurer i Astrid Lindgren sin verden, som er tema når Klepp Hornmusikk inviterer til konsert 20. oktober.

Før den tid står imidlertid både tur og konserter på kjøreplanen. I september spiller Hornmusikken på den stadig mer populære Verdenslandsbyen på Kleppe, et årlig multikulturelt arrangement som samler folk på kryss og tvers av nasjonalitet og annen bakgrunn.

Høstturen til Ny-Hellesund utenfor Søgne siste helgen i september blir også garantert et stort sosialt høydepunkt, mens det også er store forventninger til Astrid Lindgren-konserten i oktober. Dette blir en familiekonsert med musikk fra hele det omfattende Lindgren-universet, og barndommmens gode bøker og TV-serier. Datoen er søndag 20. oktober, og det er vel egentlig bare å sette av datoen i kalenderen allerede nå.

(12.08.2013 kl 06:00)

 • Hovedside

 • Arkiv
 • Multimedia
 • Søk etter artikler
 • Ja, ke syns du?
 • Tilfeldig artikkel

 • Informasjon
 • Tips oss!

  DENNE UKEN:
  Hele denne uken

   Verden våkner til liv
   20 år med SAKMIL: SAKMIL debuterer på Gladmat og kjøper buss
   Andre SAKMIL-høydepunkter fra år 2000
   Rykter & Rauaraddel

  Uke 32, 2013:
  Hele denne uken

   Sommeren kom tilbake til OGMS
   Bred støtte til OGMS
   20 år med SAKMIL: Trommegalskap i bergstaden
   Rykter & Rauraddel

  Uke 31, 2013:
  Hele denne uken

   OGMS satser på blink
   20 år med SAKMIL: SAKMIL over hele kloden
   Sommerkort for SAKMIL-nyhetene
   Rykter & Rauaraddel