SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 42, 2010 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Hornmusikken ut på tur

KLEPPE: Klepp Hornmusikk er godt inne i en passe travel høstsesong, der konserten sammen med Sandnes-gruppen Jazzma er første offisielle opptreden. Konserten, som langt på veg bygger på samme lest som i 2007, foregår på Klepp Ungdomsskule lørdag 30. oktober kl 17:00.

Allerede nå til helgen blir det imidlertid hektisk aktivitet for Hornmusikken, både sosialt og musikalsk. Da er det nemlig tid for det årlige høstseminaret, som nå har funnet sin form i hjemlige trakter. Også dette foregår på Klepp Ungdomsskule, med øvinger både fredag kveld og hele lørdagen. I løpet av helgen skal nok mange brikker falle på plass før den viktige konserten om nesten to uker.

Seminarmiddag
Ingenting å si på stemningen da Hornmusikken var på blåtur etter seminaret i fjor. Da endte forsamligen opp til gourmetmat og koselige lokaler på Vestgaard Mat på Nese. Hvor turen går denne gang, gjenstår å se.

Den største spenningen er nok likevel knyttet til lørdagskvelden, når Hornmusikken skal ut i det blå. Det er trolig ikke snakk om aktiviteter i luften, men heller om en såkalt blåtur der kveldens destinasjon er ukjent. Etter vel gjennomført spilling, dusjeseremoni og andre tradisjonsrike ritualer går turen med buss til et sted der det blir både oppvartning og andre aktiviteter.

Oppslutningen om årets seminar og blåtur er svært bra, og det meldes om at det neppe blir mange seter til overs på bussen som frakter den feststemte gjengen på tur lørdag kveld.

(18.10.2010 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Slik oppstod polsk frijazz
     Storbandet lader opp til storbytùrne
     Hornmusikken ut på tur
     Fasiten krympet ledelsen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 41, 2010:
    Hele denne uken

     Alt vel med minnesmerket
     Nytt møte med Jazzma
     Poor Edward på Stationen
     Quiz-spenningen fortsetter
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 40, 2010:
    Hele denne uken

     OGMS kuppet Stationen
     Støttemøter i nord og sør
     Clarinuts knekker lokale nøtter
     Ny spenning i Megler-quizen
     Rykter & Rauaraddel